Odkryj Luksus w kuchni i Pielęgnacji Osobistej! Zamów już dziś i uczyń swoje życie jeszcze bardziej komfortowym i stylowym!

PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Suncraft japońskie noże kuchenne » Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000
Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000
Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000
Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000

Kamień do ostrzenia Kai dwustronny 300/1000

Koszt wysyłki: od 30,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 349,00 zł

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Ostrzałka do noży KAI.

MADE IN JAPAN

Wysokiej jakości ceramiczna powierzchnia ziarna o ziarnistości 300 i 1000

Wygodny i łatwy w użyciu

Kamień do ostrzenia noży KAI jest niezwykle łatwy w użyciu.  Po prostu przesuń ostrze lub inne narzędzie, które chcesz naostrzyć, po powierzchni wybranego ziarna o ziarnistości 300 lub 1000 .

Trwały i niezawodny

Wysokiej jakości powierzchnia ceramiczna oraz wybór dwóch ziaren zapewniają niezawodność i efektywne użytkowanie ostrzałki zarówno w domu jak i profesjonalnie.

Wyjątkowe cechy kamienia do ostrzenia noży:

• Unikalny wygląd i stylowy design dla każdej kuchni.

• Typ: ręczny.

• Materiał: ceramika.

• Dwie powierzchnie robocze.

• Wielkość ziarna: ziarnistość 300/1000

• Ostrzenie grubej i średniej chropowatości.

• Wygodna i praktyczna baza z żelu krzemionkowego.

• Ostrzenie nożem lub innym narzędziem.

• Nadaje się do ostrzenia noży i narzędzi.

Stosowanie:

1. Osełkę zanurzyć w wodzie na 5 minut, następnie wyciągnąć i położyć na antypoślizgowej powierzchni. Procedurę tę należy powtórzyć za każdym razem, gdy kamień do ostrzenia jest używany dłużej niż dwa dni.

2. Powierzchnia, na której kładzie się kamień do ostrzenia, nie może się poruszać.  Kamień do ostrzenia musi być zawsze mokry podczas ostrzenia.

3. Wybierz żądaną powierzchnię ostrzącą w zależności od zużycia ostrza noża lub innego narzędzia: bardziej chropowata powierzchnia - dla mocno zużytych i uszkodzonych ostrzy; bardziej miękka powierzchnia do ostrzenia i wygładzania.

4. Przytrzymaj powierzchnię noża naostrzoną pod kątem 15-30 ° i poruszaj nim w przód iw tył po przekątnej po powierzchni ostrzałki.  Następnie odwróć nóż.

5. Po użyciu przetrzeć powierzchnię kamienia miękką szczotką i pozostawić do wyschnięcia w dobrze wentylowanym pomieszczeniu. Wytrzyj nóż gąbką i wodą i pozostaw do wyschnięcia.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Newsletter

 

alt

REDVELVET Sp. z o.o.

Królowego Mostu 14
15-893 Białystok
NIP: 5423379222

E-mail: danesi@op.pl

Telefon: +48 516-696-000

Godziny działania sklepu

codziennie 9.00 - 16.00,

w soboty 10.00 - 14.00

    Redvelvet

    Nasza firma to grupa specjalistów w swojej branży. Oferujemy najlepsze towary na rynku w najniższych cenach - sprawdź klikając na poniższe linki - co możemy Ci zaoferować. Sprawdź nasze opinie - jeżeli masz pytania skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego. Zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji.
    alt

    W naszym sklepie można wybrać różne formy wysyłki - wysyłamy firmami kurierskimi DPD, GLS oraz Inpost - możesz także odebrać paczkę w wybranym przez Ciebie paczkomacie o dowolnej porze - nie musisz czekać na kuriera. Do dyspozycji jest także wysyłka za pośrednictwem Poczty Polskiej.
    alt

    Lubisz płacić online? Bez niepotrzebnego wklepywania nr konta? To idealnie się składa. W naszym sklepie zapłacisz poprzez płatności elektroniczne PayU czy Przelewy24. Możesz także skorzystać z dostępnych modułów ratalnych. Jeżeli jednak chce skorzystać ze standardowego przelewu - oczywiście możesz wybrać także przelew tradycyjny.
      Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
      Nie pokazuj więcej tego komunikatu